Sajtómegjelenések

Csak a gyógyulás lebegett a szemem előtt

2017. dec. 24.
Hosszú és rögös utat tett meg Pecsét István, ám egyszer sem adta fel, végül legyőzte a gyilkos kórt, és a rákbetegségből meggyógyulva tért haza vasárnap este Kínából, Guangzhu-ból.


Pecsét István hihetetlen küzdelme sikeres volt. Várjuk haza ma este!

2017. dec. 23.
Azt kértem, hogy gyógyuljak meg, kapjam vissza az egészségemet! Ha nem is teljes egészében, de mégis: meggyógyultam! Pedig nem sokan hittek ebben, az orvosok alig három százaléknyi esélyt adtak erre.”


Pecsét István gyógyultan jött haza!

2017. dec. 23.
Istvánnak sikerült, legyőzte a gyilkos kórt. Mint ismeretes, Pecsét István a rákot leküzdendő Kínába utazott gyógykezelésre.


István gyógyultan tér haza szombaton Kínából

2017. dec. 17.
Gyógyultan tér haza Pecsét István Kínából (ezt igazolják legfrissebb leletei), aki itthoni számítás szerint december 23-án érkezik a Liszt Ferenc Repülőtérre.


A szeretet minden nap erőt ad a küzdelmekhez

2017. nov. 29.
Három olyan családot ismerhettünk meg, akiknek mindennap szembe kell nézni a sors tragikus fordulatával. Mégis, mindannyiunk számára példát mutatnak azzal, hogy a legnehezebb, a legkétségbeejtőbb helyzetekben sem szabad feladni, és a remény, a családi szeretet az, amely nap, mint nap erőt ad a küzdelemhez.


István győzött!

2017. nov. 24.
Sajtóközlemény -István győzött!-   Elérkezett a nap, mikor kijelenthetjük, Pecsét István egészséges! István, a dunaújvárosiak legendás összefogásának köszönhetően utazott Kínába, hogy erőn felül teljesítse az egyetlen vágyát és kívánságát. A kitartó gyűjtőakciónak, a speciális gyógykezelésnek és István akaraterejének köszönhetően meggyógyult!


Karácsonyra újra itthon, szerettei körében lehet

2017. 11. 20.
István a Facebookon azt írja, hogy a múlt héten ünnepelte második születésnapja harmadik évfordulóját még Kínában, amely még 2014. november 16-án íródott a sikeres májtranszplantáció követően a budapesti Semmelweis Transzplantációs Klinikán.


Pecsét István gyógyultan érkezik haza – sokan várják!

2017. nov. 02.
Senkinek nem kell a szomszédba mennie egy-egy szenvedéstörténetet megismerni. Minden családban akad legalább egy, de legalább egy sikertörténet is.


István barátunk legyőzte a rákot!

2017. 10. 25.
A város és a városkörnyék támogatottja, Pecsét István szerda délelőtt értesítette szerkesztőségünket telefonon Kínából a jó hírrel: a vizsgálatok szerint eltűnt szervezetéből a rák!


Jó hírek érkeztek a város támogatottjáról

2017. 10. 18.
Végre jó híreket kaptunk a város és a városkörnyék támogatottjáról, Pecsét Istvánról, aki a nyár eleje óta újabb kínai gyógykezelésen van, hogy leküzdje súlyos rákbetegségének maradékát is.


Levélben üzente: Pecsét István már javul!

2017. 09. 30.
Levelet kaptunk Pecsét István barátunktól a távoli Kínából. Állapota fokozatosan javul a vizsgálatok szerint.


Pecsét István már Kínában van

2017. június 12.
Minden akadály elhárult Pecsét István előtt ahhoz, hogy folytathassa gyógykezelését Kínában. A daganatos betegséggel küzdő dunaújvárosi fiatalember június 11-én, vasárnap 7 órakor indult el otthonról. Cserna Gábor polgármester felajánlotta a hivatal autóját Istvánnak arra, hogy feljusson a repülőtérre. Az útra dr. Molnár Attila, városunk aljegyzője kísérte el, és segítette vinni a nehéz csomagokat. A több órás repülőút után pedig magyar idő szerint hétfőn 4:30-kor landolt a gép Guangzhouban, amelyet István meg is osztott a közösségi oldalán.


Szabad az út István előtt

2017. június 7.
Hosszabb egyeztetések és vizsgálatok sora után végre elindulhat Kínába Pecsét István, hogy befejezhessék gyógykezelését.


Pecsét István egy hét múlva újra útra kel

2017. június 3.
Egy hónapos csúszással ugyan, de jövő héten szombaton folytathatják Pecsét István kínai kezelését, amely már teljes gyógyulást jelenthet.A május elejére tervezett utazás egy váratlan megbetegedés miatt egy hónapot eltolódott, viszont ahogy Pecsét István fogalmazott, már nincs akadály a kínai út előtt.


A Carissa SE is segít Pecsét Istvánnak

2017. június 3.
Jelentős összeggel járul hozzá Pecsét István remélhetőleg mielőbbi gyógyulásához a Carissa Sportegyesület.


Letícia túl van a műtéten, Pecsét Istvánnak még várnia kell

2017. május 12.
Míg sajnos Pecsét István gyógykezelését újabb vizsgálatok és egy váratlan megbetegedés hátráltatja, addig Móna Jázmin Letícia végre túl van az Ausztriában elvégzett műtéten.


Letícia és István gyógykezelése is elkezdődik

2017. május 03.
Szinte egy időben, a következő hét közepén valószínűleg Móna Jázmin Letícia és Pecsét István gyógykezelése is elkezdődhet, mivel a tervek szerint Leti édesanyjával Ausztriába, míg István Kínába utazik majd.


Isten éltessen István! - Polgármesteri sajtóközlemény

2017. március 10.
Cserna Gábor polgármester újabb közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a Pecsét István gyógyulását segítő városlakókhoz intézett felhívása kapcsán. " Ahogy egy régi mondás tartja, a jövő azoké, akik hisznek álmaikban! Isten éltessen István! Mi hiszünk benned, és az álmaidban!"


"Vissza szeretnék menni Kínába, hogy meggyógyuljak!"

2017. január 16. (hétfő)
A kínai gyógykezelését megszakítva, tavaly novemberben hazautazott Pecsét István, mert egy gyulladásos zavar a vizsgálati eredmények szerint májkilökődést indított el a szervezetében, melyet itthon igyekeznek orvosolni.


Közösséghez tartozni felelősség

2016. november 27. (vasárnap)
Teltház a színházteremben, varázslatos koncert és rengeteg támogatás jellemezte a november 26-i jótékonysági estet, amellyel a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítványt segítették.


Sajnos begyulladt Pecsét István mája

2016. november 25. (péntek)
Hazautazott Kínából Pecsét István, mert bár a rákkezelése a tervezetteknek megfelelően alakult, transzplantált májának állapota a további beavatkozásokat gátolja. Pecsét István elmondta, miután a biopsziát is elvégezték, megállapították, hogy gyulladásban van a szerv.


Dunaújvárosiak Életéért - Jótékonysági est a Bartókban

2016. november 14. (hétfő)
A Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány idén első alkalommal szervez nagyszabású jótékonysági estet a Bartók színházban Pecsét István javára, melyre november 26-án, szombaton 18 órakor kerül sor, melyen a színház művészei mellett fellép a Quintia zenekar is.


Polgármesteri sajtóközlemény

2016. november 04. (péntek)
Cserna Gábor polgármester újabb közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a Pecsét István gyógyulását segítő városlakókhoz intézett felhívása kapcsán ma kora délután.


Pecsét István üzenete Kínából

2016. november 02. (szerda)
Stabilizálták az állapotát, a betegségéhez viszonyítva jól érzi magát Pecsét István. Az önkormányzat és a városlakók támogatásának köszönhetően, nem kell félbeszakítani az életmentő kezelését.


Újabb összefogás - További gyűjtés Pecsét István javára

2016. október 27. (csütörtök)
Még négymillió forint támogatásra van szükség Pecsét István újabb kezelésére, amellyel már teljes lehet a gyógyulása. Az adománygyűjtő akció folytatódik, a városlakók, támogatók segítségét kérik.


Az összefogás ereje

2016. szeptember 05. (hétfő)
Egy hónapig tart nyitva Kínában, Guangzhoui város operaházában az a kiállítás, amelynek képeit megvásárlásra ajánlották, hogy a bevételből egy kínai férfi és Pecsét István gyógyulását támogassák.


Kínában szerveznek jótékonysági estet Pecsét Istvánnak

2016. szeptember 03. (szombat)
A Guangzhoui Operaszínházban rendeznek jótékonysági estet Pecsét István javára a kínaiak, a kint élő magyarokkal karöltve. Az eseményről Istvánnak egy székely mondás jutott eszébe, amit még kínai idő szerint éjszaka osztott meg a DO olvasóival: Hét emberen keresztül akár a pápához is el lehet jutni.


Összefogás - Pecsét István gyógyulásáért kampányoltunk

2016. augusztus 17. (szerda)
Hétfőn délelőtt a Karc Fm rádió segítségével ismét sikerült Pecsét István gyógyulásáért kampányolnunk, hiszen a hiányzó négymillió forintot határos időn belül össze kellene gyűjteni számára.


Hazajött Pecsét István Sancho Panzája

2016. augusztus 05. (péntek)
Hazaérkezett  Guangzhouaból Kocsis Ádám, aki tolmácsolásban segítette barátját, Pecsét Istvánt a kínai FUDA Központban.


Polgármesteri sajtóközlemény

2016. augusztus 04. (csütörtök)
Cserna Gábor polgármester újabb közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a Pecsét István gyógyulását segítő városlakókhoz intézett felhívása és a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány új célkitűzései kapcsán ma kora délután.


Pecsét István szervezete jól reagált az új kezelésre

2016. július 31. (vasárnap)
Megkezdték Pecsét István NK-terápiáját a Kínai FUDA központban, továbbá bevezették jobb karjának fő vénájába a PICC csövet, amit egészen az alsó gyűjtőérig küldenek, ahhoz a szakaszhoz, ahol az áttétek találhatóak – tájékoztatott bennünket István.


Polgármesteri sajtóközlemény

2016. július 18. (hétfő)
Cserna Gábor polgármester újabb közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a Pecsét István gyógyulását segítő városlakókhoz intézett felhívása kapcsán ma kora délután.


Pecsét István gyógykezelése - Újabb összefogásra lesz szükség

2016. július 18. (hétfő)
Több időt marad Kínában, a Fuda Tumorközpontban Pecsét István, meghosszabbították az ott tartózkodását egy újabb kezelés miatt- erről tájékoztatta szerkesztőségünket a fiatalember.


Pecsét István a szövettani mintára vár

2016. július 12. (kedd) Dunaújváros Online
Szövettani mintáira vár Pecsét István Kínában, a Fuda Központban. Tegnapi jelentkezésekor arról is beszámolt, hogy mi minden történt azóta, és hogy legutóbb meghatottsággal olvasta Cserna Gábor polgármester sajtóközleményét.


Tíz sugárzó kapszulát ültettek Pecsét István szervezetébe

2016. július 06. (szerda) Dunaújváros Online
A műtétet követően történt eseményeket osztotta meg velünk Pecsét István, aki sok polgár, intézmény és vállalkozó támogatásával jutott el a kínai FUDA központba, hogy ott felépüljön betegségéből.


Már a következő lépést tervezik

2016. július 02. (szombat) Dunaújváros Online
"Tényleg megható számomra, hogy mennyien állnak mellettem Dunaújvárosban és másutt is.” – mondta Pecsét István egynapos pihenőjét követően a sikeres műtétje után a Kínai FUDA központból, majd azzal folytatta, amit adománygyűjtő kampánya során is hangsúlyozott.


Polgármesteri sajtóközlemény

2016. július 01. (péntek) Dunaújváros Online
Cserna Gábor polgármester újabb közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a Pecsét István gyógyulását segítő városlakókhoz intézett felhívása kapcsán ma kora délután.


Sikeres műtéten van túl Pecsét István

2016. június 29. (szerda) Dunaújváros Online
Sikeres műtéten van túl Pecsét István, aki ma délután a kínai Fuda Központ intenzív osztályáról tájékoztatta állapotáról honlapunkat.


Szerdán műtik Pecsét Istvánt!

2016. június 27. (hétfő) Dunaújváros Online
Kapcsolattartójával, valamint a kezelőorvosokkal történt egyeztetés után eldőlt, hogy szerdán megműtik Pecsét Istvánt, akire többórás, rendkívül fontos beavatkozás vár Kínában.


Holnap ül össze az orvosi kar Pecsét István ügyében

2016. június 23. (csütörtök) Dunaújváros Online
Jó hangulatban sikerült elérnünk Pecsét Istvánt telefonon, a Kínai FUDA központban. A heti aktualitásnak megfelelően, beleszámítva az időeltolódást, közölte, a portugálok elleni meccset akkor is megnézi, ha ott éppen hajnal három óra van (reméljük, örömét lelte benne, ahogy sokan mások is!).


Pecsét István - Helyzetjelentés Kínából

2016. június 20. (hétfő) Dunaújváros Online
Szerencsésen megérkezett tegnap Pecsét István Guanghzouz-ba a Bai-Yun Nemzetközi Repülőtérre. Utazását követően, a kezelés központjából arról tájékoztatta lapunkat, hogy a kedves fogadtatást követően orvosai azonnal megkezdték a kötelező vizsgálatokat.


Pecsét István elutazott Kínába

2016. június 18. (szombat) Dunaújváros Online
Elutazott Kínába, a FUDA központba Pecsét István. Ma reggel hét órakor Dunaújváros önkormányzatának szolgálati gépkocsija vitte a reptérre, hogy a Cserna Gábor polgármester és dr. Dorkota Lajos Dunaújváros és Fejér megye díszpolgára által is személyesen támogatott és segített útját sikerrel végigjárja.


„Várunk haza épségben, egészségesen!”

2016. június 02. (csütörtök) Dunaújváros Online
Közös sajtótájékoztatótt tartott ma Cserna Gábor polgármester és Pecsét István, melynk keretében elmondták, hogy István kicsivel később, június 19-én utazhat a kínai gyógykezelésre.


„Június 7.” - Polgármesteri sajtóközlemény

2016. május 27. (péntek) Dunaújváros Online
Cserna Gábor polgármester újabb közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a Pecsét István gyógyulását segítő városlakókhoz intézett felhívása kapcsán ma kora délután.


Június 12-én kezdik meg Pecsét István gyógykezelését Kínában

2016. május 21. (szombat) Dunaújváros Online
A vizsgálati dokumentumok áttanulmányozása után a hazai orvosi konzílium beleegyezésével, egyeztetve a kínai Fuda Tumorközpont Kelet-Európai régiójának képviselőjével, megszületett a döntés: június 8-án már fogadják a kínai kórházban Pecsét Istvánt és június 12-én megkezdik a gyógykezelését!


„Nehéz a várakozás…” Polgármesteri sajtóközlemény

2016. május 13. (péntek) Dunaújváros Online
Cserna Gábor polgármester újabb közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a Pecsét István gyógyulását segítő városlakókhoz intézett felhívása kapcsán ma kora délután.


„Kitartás!” - Polgármesteri sajtóközlemény

2016. május 06. (péntek) Dunaújváros Online
Cserna Gábor polgármester újabb közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a Pecsét István gyógyulását segítő városlakókhoz intézett felhívása kapcsán ma kora délután.


A felkészülés időszaka - Polgármesteri sajtóközlemény

2016. április 29. (péntek) Dunaújváros Online
Cserna Gábor polgármester újabb közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a Pecsét István gyógyulását segítő városlakókhoz intézett felhívása kapcsán ma kora délután.


"Minden nap számít!" Polgármesteri sajtóközlemény

2016. április 22. (péntek) Dunaújváros Online
Cserna Gábor polgármester újabb közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a Pecsét István gyógyulását segítő városlakókhoz intézett felhívása kapcsán ma kora délután.


"Várakozás…" Polgármesteri sajtóközlemény

2016. április 15. (péntek) Dunaújváros Online
Cserna Gábor polgármester újabb közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a Pecsét István gyógyulását segítő városlakókhoz intézett felhívása kapcsán ma kora délután.


Folytatni kell! - Polgármesteri sajtóközlemény

2016. április 08. (péntek) Dunaújváros Online
Cserna Gábor polgármester újabb közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a Pecsét István gyógyulását segítő városlakókhoz intézett felhívása kapcsán ma kora délután.


Pecsét István: "Valóságos csoda ez!"

2016. április 02. (szombat) Dunaújváros Online
Több mint félmillió forintot sikerült összegyűjteni az elmúlt heti jótékonysági rendezvényen a súlyos betegséggel küzdő Pecsét István számára, aki a remények szerint április harmadik, vagy negyedik hetében indulhat útnak kínai gyógykezelésére.


"István elindulhat!" Polgármesteri sajtóközlemény

2016. április 01. (péntek) Dunaújváros Online
Cserna Gábor polgármester újabb közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a Pecsét István gyógyulását segítő városlakókhoz intézett felhívása kapcsán ma kora délután.


Köszönjük Dunaújváros!

2016. március 31. (csütörtök) Dunaújváros Online
Az egész város, a térség összefogott Pecsét István gyógykezelése érdekében. A több hónapos adománygyűjtés után Cserna Gábor polgármester köszönettel szólt a példaértékű összefogásról, melynek eredményeként Pecsét István remélhetőleg egy hónapon belül útnak indulhat kínai gyógykezelésére.


Sporttal és zenével segítettünk!

2016. március 23. (szerda) Dunaújváros Online
A DAC kézilabdázóinak végső győzelmével ért véget a Dunaújvárosi Sportcsarnokban megrendezett jótékonysági kispályás labdarúgó torna, melyen közel félmillió forinttal járultak hozzá a résztvevők Pecsét István gyógykezeléséhez.


Focizunk és segítünk!

2016. március 23. (szerda) Dunaújváros Online
Százezer forintért vásárolta meg a ma délutáni jótékonysági kispályás labdarúgó torna kezdőrúgását a Dunaújvárosi Médiaház munkatársai, valamint a Crossborder Film Kft, ezzel is támogatva Pecsét István gyógykezelését.


A Hankook is hozzájárul Pecsét István gyógyulásához

2016. március 23. (szerda) Dunaújváros Online
Közel 600 ezer forinttal járult hozzá a Hankook Tire Magyarország Kft. a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány által a súlyos beteg Pecsét István számára elindított gyűjtéshez.


„Valóra válhat a kitűzött cél!” Polgármesteri sajtóközlemény

2016. március 18. (péntek) Dunaújváros Online
Cserna Gábor, városunk polgármestere újabb közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a Pecsét István gyógyulását segítő városlakókhoz intézett felhívása kapcsán ma kora délután.


Sporttal és zenével segítenek

2016. március 17. (csütörtök) Dunaújváros Online
Optimistán várják a jövő heti jótékonysági focitornát és az azt követő bulit az esemény szervezői, akik bíznak abban, hogy minél többen segítenek Pecsét Istvánnak abban, hogy elutazhasson kínai gyógykezelésére, s végre lezárhassa heroikus harcát súlyos betegségével.


Pecsét István megsegítése - Az önkormányzat megelőlegezi a hiányzó összeget

2016. március 17. (csütörtök) Dunaújváros Online
Az önkormányzat képviselőtestülete a mai közgyűlésen úgy döntött, hogy megelőlegezi azt a mintegy kétmillió forintot, amely Pecsét István gyógykezeléséhez szükséges.


Polgármesteri sajtóközlemény - „Már közel a cél!”

2016. március 11. (péntek) Dunaújváros Online
Cserna Gábor, városunk polgármestere újabb közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a Pecsét István gyógyulását segítő városlakókhoz intézett felhívása kapcsán ma kora délután.


Jótékonysági buli Pecsét Istvánért

2016. március 10. (csütörtök) Dunaújváros Online
Újabb jótékonysági programot szerveznek Pecsét István javára, amellyel ezúttal a fiatalokat, a bulizó ifjúságot szeretnék összefogásra buzdítani egy jó hangulatú sportverseny és diszkó keretében.


Újabb egymillióval közelebb

2016. március 09. (szerda) Dunaújváros Online
A Bartók Kamaraszínház által szervezett nagysikerű „Harminc éves vagyok” című jótékonysági gálaesten befolyt összeg megszámlálásra került.


Ekkora összefogás még nem volt

2016. március 05. (szombat) Dunaújváros Online
Jótékonysági gálaestet tartottak a Bartókban, Pecsét István gyógykezelésének segítéséért, ahol több városi és országosan elismert művész is színpadra lépett, valamint helyi képzőművészek alkotásaira licitálhatott a közönség.


„Az erősek harca” - Polgármesteri sajtóközlemény

2016. március 04. (péntek) Dunaújváros Online
Cserna Gábor polgármester újabb közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a Pecsét István gyógyulását segítő városlakókhoz intézett felhívása kapcsán.


Harminc éves vagyok - Jótékonysági gálaest a Bartókban

2016. március 04. (péntek) Dunaújváros OnlineO
rszágosan elismert művészek lépnek fel azon a jótékonysági esten, melyet Pecsét István javára szervez a Bartók Kamaraszínház ma délután öt órai kezdettel. A jótékonysági gálaest címe Harminc éves vagyok. Az azonos című musical zenéjét Presser Gábor szerezte, és éppen negyvenegy éve mutatták be először.


Segélyaukció Pecsét István javára

2016. március 02. (szerda) Dunaújváros Online
Művészek ajánlották fel alkotásaikat Pecsét István megsegítésére. A Bartók aulája adott helyet a művek kiállítására és az aukció megtartására.


„Nincs lehetetlen!” - Polgármesteri sajtóközlemény

2016. február 26. (péntek) Dunaújváros OnlineCserna
Gábor polgármester újabb közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a Pecsét István gyógyulását segítő városlakókhoz intézett felhívása kapcsán.


A DKKA is segít Pecsét Istvánnak

2016. február 24. (szerda) Dunaújváros Online
A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia az Astra​k​h​a​noc​h​ka elleni EHF Kupa mérkőzéseket használja fel Pecsét István gyógykezelésének megsegítésére.


Polgármesteri sajtóközlemény: Kína a cél!

2016. február 19. (péntek) Dunaújváros Online
Váry Károly előadása az Egyetemen, Lipics Vilmos akril festménye, Horváth Gábor különleges zsebkései és a jótékonysági torna is mind hozzásegítik Istvánt a gyógyulását segítő utazáshoz!


Torna és jótékonyság

2016. február 18. (csütörtök) Dunaújváros Online
Jótékonysági gymstick edzést tartott Csapó Nóra az Arany iskola tornatermében, aminek jegybevételét teljes egészében Pecsét István gyógyulására ajánlják fel.


Pecsét István gyógyulásáért gyűjtöttek az egyetemen

2016. február 17. (szerda) Dunaújváros Online
A Bohóc című monodrámát adta elő Váry Károly a Dunaújvárosi Egyetem jótékonysági rendezvényén. A szervezők Pecsét István gyógykezeléséhez szerettek volna hozzájárulni.


Polgármesteri sajtóközlemény!

2016. február 12. (péntek) Dunaújváros Online
Cserna Gábor polgármester az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz Pecsét István megsegítésével kapcsolatban.


Jótékonysági rendezvények Pecsét István megsegítésére

2016. február 10. (szerda) Dunaújváros Online
Jótékonysági estet szervez a Dunaújvárosi Egyetem Pecsét István megsegítéséért február 12-én 17 órakor az egyetem „A” épületének A01-es termében. Váry Károly, a kecskeméti Katona József Színház társulatának tagja J.Joyce: A bohóc című monodrámáját mutatja be, amit a művész 1991 óta játszik.


Az út felénél… - Polgármesteri sajtóközlemény

2016. február 05. (péntek) Dunaújváros Online
Cserna Gábor polgármester újabb közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a Pecsét István gyógyulását segítő városlakókhoz intézett felhívása kapcsán.


Adományok Pecsét Istvánnak - Polgármesteri sajtóközlemény

2016. január 29. (péntek) Dunaújváros Online
Cserna Gábor polgármester újabb közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a Pecsét István gyógyulását segítő városlakókhoz intézett felhívása kapcsán.


Összefogás Pecsét István megsegítésére

2016. január 28. (csütörtök) Dunaújváros Online
A Bartók Kamaraszínház és a helyi kulturális intézmények, művészek egy különleges esttel csatlakoznak Pecsét István gyógykezeléséhez. Dr. Borsos Beáta, a Bartók színház igazgatója úgy fogalmazott a csütörtöki sajtótájékoztatón, hogy a színháznak is megvannak a maga eszközei, amivel hozzájárulhatnak a gyűjtéshez.


Amikor az MMK segít

2016. január 28. (csütörtök) Dunaújváros Online
Több intézmény is csatlakozott Pecsét István műtétjére való gyűjtésbe, a Művelődési Ház komoly tömegeket megmozgató kezdeményezésbe fogott.


Adományok Pecsét Istvánnak- A helyes számlaszám

2016. január 24. (vasárnap) Dunaújváros Online
Itt a DO-n is két számlaszám volt látható, ahová a Pecsét Istvánnak szánt adományokat el lehet juttatni. A pontos számsor a következő: 11736037-20550332, a másik téves!


Pecsét István megsegítése - Polgármesteri sajtóközlemény

2016. január 22. (péntek) Dunaújváros Online
Cserna Gábor polgármester az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz a Pecsét István gyógyulását segítő városlakókhoz intézett felhívása kapcsán.


A Városalapítók is segítenek Pecsét Istvánnak

2016. január 20. (szerda) Dunaújváros Online
Idei első találkozójukat tartották a Dunaújváros Alapítóinak Egyesülete kedden délután a Kereskedelmi iskolában, ahol Pecsét István mellett születésnaposaikra, valamint az elkövetkezendő esztendőre is gondoltak.


Pecsét István az életéért küzd!

2016. január 13. (szerda) Dunaújváros Online
December elején 6-12 hónapot jósoltak az orvosok Pecsét Istvánnak, ami súlyos betegsége ellenére „optimista” becslésnek számított. Ám van még remény, támogatások segítségével esélye lenne az életmentő beavatkozásra, és megünnepelhetné a harmincadik születésnapját. Aki teheti, segítsen!